Bliv en del af vores online community

Vi har skabt IntraTeam Network med det formål at bringe mennesker sammen på en måde, der er fokuseret, værdifuld og – vigtigst af alt – vores egen. Der er ingen tvivl om, at det er en anderledes måde at gribe det an på. Samtidig har vi taget greb om en ny tilgang med lidt af en stejl læringskurve. Vi kunne have valgt at skabe et online community til vores medlemmer andetsteds, men vi har valgt denne vej ud fra disse hovedårsager:

Vi lytter til vores omgivelser

Vi havde ikke noget klart billede af, hvad den bedste løsning ville være for vores medlemmer. Mens nogle ville foretrække noget, ville andre muligvis foretrække andet. Derfor rådførte vi os med vores globale netværk, som uden tøven anbefalede denne platform. Så her er vi.

Det er vores

I takt med at vi bygger vores online community sammen, stiller platformen en række funktioner til rådighed for, at vi kan dele eksklusivt indhold, føre berigende samtaler, lave indsigtfulde meningsmålinger, samt afholde online og offline netværksmøder og -arrangementer. Samtidig har vi adgang til suveræne analyseværktøjer, som hurtigt gør os klogere på, hvad der fungerer for dig, og hvad der ikke gør.

Vi bringer mere sammen på ét sted

Med vores nylancerede online community kan vi introducere dig til flere ligesindede, stille værdifulde samarbejdsmuligheder og eksklusivt indhold til rådighed. Vi er klar at give dig nye, friske ideer og viden, som du kan tage med dig i dit daglige arbejde.

Vi introducerer dig for ligesindede

Der er mange måder at blive introduceret til dem, der er i nærheden af dig, som falder i de samme kategorier, eller som interesserer sig for de samme emner. Det er umuligt at finde andre steder på nettet.

Et smugkig på vores online community

Opret en gratis profil i dag

De bedste ideer tager form, når professionelle ligesindede mødes

Dine muligheder som medlem af vores online community:

Eksklusivt indhold og dialoger, som du ikke finder andre steder

Mød andre, der deler din interesse i det digitale

Tag bedre og mere velbegrundede beslutninger om det digitale

Del historier, erfaringer og idéer om læring og få feedback på det

Bliv en del af vores online community