IntraTeam Online – Office 365 og Modern SharePoint hos Skatteministeriet

Power Platform licensing
  • 01/02/2021
  • 14:30 to 15:30
  • Online via Microsoft Teams

Skatteministeriet er på Office 365 og bruger Modern SharePoint til deres intranets, samarbejdsløsninger og søgning. De har 12 Hubs – herunder 10 intranets, hvilket kræver et godt samarbejde og en god governance.

Til dette webinar vil Anni Voxnæs Waarst fra Skatteministeriet komme ind på følgende:

  • Taksonomi som grundlag for personalisering og målrettet indhold.
  • Stram styring af tags
  • Specialudviklet menu i stedet for vaflen
  • Power apps til provisionering af Office 365 Groups
  • Organiseringen rundt om Microsoft 365
  • Rolleunderstøttelse af redaktører, stakeholders, superbrugere
  • Brugen af Teams set fra et brugerperspektiv og et juridisk perspektiv

Webinar med Anni Voxnæs Waarst, Skatteministeriet.

Online-medlemskab

IntraTeams online-medlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver.

Medlemskabet giver dig adgang til mindst tolv online sessioner om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et online-medlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

SHARE[addtoany]
2021-2-115:302021-2-115:30Europe/London IntraTeam Online – Office 365 og Modern SharePoint hos Skatteministeriet Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
0
Gratis og uforpligtende online session

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til denne online session om Office 365 og Modern SharePoint, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Vil du have faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads herunder intern kommunikation, Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, Enterprise Search og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community. Det er gratis for dig!