Online temamøde: Journalisering

intranet and digital workplace governance
  • 16/11/2020
  • 13:30 to 14:30
  • Online via Microsoft Teams

Online temamøde om journalisering, hvor vi i fællesskab skal dele viden og erfaringer om emnet. Til mødet skal vi bl.a. høre fra:

  • CO-RO
  • Frederikshavn Kommune
  • Banedanmark

De fortæller kort om deres erfaringer med journalisering til fælles inspiration og sparring. Dernæst skal vi høre om mødedeltagernes erfaringer, succeser og udfordringer med emnet i en fælles åben diskussion. Dette giver dig mulighed for at få input til dine aktuelle udfordringer og høre om andres gode erfaringer.

Om vores online temamøder

IntraTeams online temamøder er en del af vores webinarmedlemskab, som giver dig adgang til mindst tolv webinars og online temamøder om året.

Med et netværksgruppemedlemskab får du ydermere gratis adgang til alle webinars og online temamøder.

Deltagerne går i dybden med enkelte temaer relateret til intern kommunikation, intranettet, den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management og meget andet. Du får et værdifuldt indblik i andres erfaringer, succeser og problemstillinger samt får mulighed for at stille spørgsmål til andre ligesindede. Temaer opstår på baggrund af forespørgsler fra vores netværksmedlemmer.

Er du interesseret i et medlemskab, så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Hvem er medlemmerne?

Vores medlemmer arbejder med den digitale arbejdsplads, og kommer fra flere af Danmarks største organisationer og virksomheder.

OBS: Konsulenter og systemleverandører har ikke adgang til at blive medlem.

SHARE[addtoany]
2020-11-1614:302020-11-1614:30Europe/London Online temamøde: Journalisering Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
1
Gratis og uforpligtende online temamøde

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til et af vores online temamøder, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, online temamøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Vil du have faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads herunder intern kommunikation, Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, Enterprise Search og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community. Det er gratis for dig!