Webinar: Highlights fra Microsoft Ignite 2019

  • 21/11/2019
  • 15:00 to 16:00
  • Online webinar

Webinar om Microsoft Ignite Highlights. Til denne en-times webinar skal vi høre om de største Office 365 og SharePoint-relaterede ændringer, tendenser og nye tiltag.

Vi fra IntraTeam følger med online og nogle af vores medlemmer deltager i selve konferencen. Det giver os en unik mulighed for at fortælle og dele viden om key take-aways . Derudover vil vi høre om den vigtige og brugbare snak, der følger med i korridorerne på konferencen. Christian Skjæran, Digital Workplace Advisor, i VELUX vil også komme med bud på de vigtigste tendenser og erfaringer fra konferencen.

Tegning af webinarmedlemskab

Dette webinar er en del af vores webinarmedlemskab, som giver dig adgang til mindst seks webinars om året relateret til intern kommunikation, intranettet, den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, Knowledge Management og meget andet. Du får et værdifuldt indblik i forskellige cases eller ekspertpræsentationer; både danske og internationale.

Prisen er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Ønsker du at tegne et medlemskab, så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Medlemmer

Vores webinar-medlemmer arbejder med den digitale arbejdsplads, og kommer fra flere af Danmarks største organisationer og virksomheder. Har du et netværksgruppemedlemskab, så får du et gratis webinar medlemskab med oveni.

OBS: Konsulenter og systemleverandører har ikke adgang til at blive medlem.