Webinar: Nyt intranet for første gang og på kort tid

Webinar
  • 26/02/2024
  • 14:00 to 15:30
  • Microsoft Teams

August: Lad os bygge et intranet. Oktober: Lad os hyre et designbureau og et SharePoint-hus. December: Lad os gennemføre brugertests og afdække onlineadfærd. Februar: Lad os udskifte hele arbejdsgruppen. Marts: Lad os skrotte alt custom built og starte forfra. Maj: Lad os lancere vores nye intranet.

Sådan cirka, om end en smule karikeret, forløb udviklingen af vores intranet. Det gik meget stærkt, og vi traf mange svære beslutninger undervejs. Projektet var aldrig lykkedes, havde vi ikke decentraliseret arbejdet og ladet de dygtigste kollegaer tage sig af det, de er de dygtigste til. Her et halvt år senere kigger vi tilbage på processen med stolthed og en lille smule vemod.

Denne præsentation er for dig som:

  • Ikke tror på, at man kan udvikle et SharePoint-intranet på tre måneder (spoiler alert: det kan man godt)
  • Gerne vil lære af andres fejl (vi begik alle de klassiske og lidt til)
  • Er nysgerrig efter at se, hvor slankt et setup, man kan slippe afsted med (less is often more)
  • Stadig tror, at adoption kommer af sig selv (det gør adoption ikke)

Webinar med Tue Ingemann Paarup, Head of Content Studio and Platforms, Milestone Systems

Deltag gratis

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at deltage. Der er kun få ledige pladser. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Webinarmedlemskab

IntraTeams webinarmedlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver.

Medlemskabet giver dig adgang til mindst ti medlemswebinars om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et webinarmedlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Ingen felter fundet.