Webinar: Rollen som rådgiver og dens betydning for lederkommunikation

Webinar
  • 11/03/2024
  • 13:00 to 14:30
  • Microsoft Teams

Gitte vil fortælle om, hvilken forskel det gør at have forskellige forståelser af, hvad kommunikation er og kan bidrage med. Denne forståelse har afgørende indflydelse på rollen som rådgiver. Hun vil give eksempler på betydningen af god lederkommunikation og, hvordan du kan designe den.

En stærk relation mellem rådgiveren og lederen er vigtig. Hvordan etablerer du den, og hvordan sikrer du, at I ikke misforstår hinanden? Der er rigtig meget, der kan blive usagt eller skal tolkes mellem linjerne. Gitte har i den sammenhæng med gode resultater benyttet metakommunikation som værktøj.

Du vil også få tips til, hvordan din forståelse af din egen rolle spiller ind på dine muligheder for at styrke lederkommunikationen.

Webinar med Gitte Ry Mathiasen, Senior Supply Chain Communications Manager hos Arla Foods. 

Deltag gratis

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at deltage. Der er kun få ledige pladser. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Webinarmedlemskab

Webinarmedlemskabet giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver. Medlemskabet giver dig adgang til mindst 10 medlemswebinars om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et webinarmedlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Ingen felter fundet.