Webinar: Vinder af IntraTeamPrisen 2023 – ZBC

Webinar
  • 04/12/2023
  • 14:30 to 15:30
  • Microsoft Teams

Som den første uddannelsesinstitution i IntraTeamPrisens historie vandt ZBC i år. Udviklingen af ZBC’s intranet er et ambitiøst stykke arbejde, og holdet bag har et skarpt øje for alle de detaljer, der udgør et intranet, som giver værdi for brugerne. Hør historien om, hvad det indebærer at skabe et godt intranet og drive det. Du får også indblik i intranettets opbygning og indhold. Det nuværende intranet blev lanceret i november 2022 og er bygget på Microsoft 365 SharePoint Online, der inkluderer en app, som kan understøtte adgang for medarbejderne med daglig gang ude omkring. 

Webinar med Line Dener-Madsen, Kommunikations- og marketingkonsulent og Ditte Strandgård Larsen, projektleder hos ZBC. 

Deltag gratis

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at deltage. Der er kun få ledige pladser. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Webinarmedlemskab

IntraTeams webinarmedlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver.

Medlemskabet giver dig adgang til mindst tolv medlemswebinars om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et webinarmedlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Ingen felter fundet.