Velkommen til medlemmer og brugere af Intra2

En konkurs er aldrig velkommen. Hverken for de personer, der driver firmaet eller for de kunder, der har nydt godt af ydelser og services. Men IntraTeam vil gøre sit til, at medlemmer og brugere af Intra2 fortsat har mulighed for at dele viden og blive klogere på brugen af intranet og digitale arbejdspladser.

Inden længe vil alle med et betalt Intra2-abonnement derfor blive kontaktet med information om, hvilke vidensdelingsydelser vi kan tilbyde jer. Det sker efter aftale med Mads Richard fra Intra2.

Indtil da kan I tage et kig på vores arrangementer, netværksmøder – og grupper og online community.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på Info@IntraTeam.dk eller +45 7026 0801.

Har I brug for rådgivning og sparring om intern brug af digitale medier, bl.a. ud fra den Intranet Brugerundersøgelse og Benchmark, som Intra2 har tilbudt de seneste 10 år, så kontakt Mads Richard på mads@madsrichard.dk eller ring på +45 2217 9595.

Om IntraTeam og netværket

Gennem netværksgrupper, arrangementer og rådgivning har vi siden 2000 bidraget til at understøtte danske virksomheder, organisationer og kommuners arbejde med at udvikle og optimere intranettet og den digitale arbejdsplads.

Medlemsskaren inkluderer repræsentanter fra mange af virksomhederne i Danmark, store som små, private og offentlige fordelt over forskellige brancher. Netværket giver dig inspiration og nyttige input til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads.