Vilkår og betingelser

Arrangementer

Tilmeldingen er bindende 14 dage før arrangementet. Pladsen kan overdrages til en kollega. Ved afmelding inden 14 dage før arrangement betales 10% af prisen til administration.

Priserne på siden er i danske kroner og ex. moms, medmindre andet er angivet. Du vil få tilsendt en faktura. Har du særlige hensyn at tage til faktureringen, så kontakt os hurtigst muligt på Info@IntraTeam.dk.

Vi tager altid forbehold for ændringer til vores arrangementer, da der kan opstå sygdom eller andre uforudsete ting, som kan ændre i dagsordenen for et arrangement.

Al viden, herunder deltagerlister, som er erhvervet gennem netværksmøder, arrangementer osv. hos IntraTeam skal behandles fortroligt medmindre andet er angivet. Viden kan benyttes som inspiration til arbejdet i virksomhederne.

Konsulenter og leverandører må gerne deltage i arrangementer, men skal bruge dagen som videndeling og ikke mere direkte salg for øje. Vi har på nogle arrangementer lightning talks fra leverandører, hvilket er undtaget ovenstående regel.

Netværksmøder

Du har ret til ét gratis prøvemøde i en netværksgruppe. Deltagelse herefter vil kræve betaling, se vores medlemskaber. Betalende medlemmer har fortrinsret til møderne. Vi tager forbehold for fyldte møder, ændringer i programmet, datoer og værter. Skulle du blive forhindret, så giv gerne besked hurtigst muligt, så en anden på venteliste kan få pladsen.

Hvis der ikke er plads på netværksmødet, vil I få tydelig besked. I kan altid komme på venteliste til mødet, hvilket vi nok skal give besked om.

Al viden, herunder deltagerlister, som er erhvervet gennem netværksmøderne skal behandles fortroligt medmindre andet er angivet. Viden kan benyttes som inspiration til arbejdet i virksomhederne.

Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksmøderne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det.