Vilkår og betingelser

IntraTeams vilkår og betingelser. Får du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt os endelig på info@IntraTeam.dk.

Webinars 

Deltagelse i et webinar kræver, at du køber et webinar-medlemskab.

Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ingen adgang til vores webinars.

Arrangementer

Tilmeldingen er bindende 14 dage før arrangementet. Pladsen kan overdrages til en kollega. Ved afmelding inden 14 dage før arrangement betales 10% af prisen til administration. OBS: Der er andre betingelser for deltagelse i IntraTeam Event Copenhagen og IntraTeam Event Stockholm. Betingelserne kan læses direkte på siderne. Der kan være andre betingelser i enkelte arrangementer, men vil fremgå af programsiden.

Konsulenter og leverandører må gerne deltage i arrangementer, men skal bruge dagen som videndeling og ikke med direkte salg for øje. Vi har på nogle arrangementer lightning talks fra leverandører, hvilket er undtaget ovenstående regel.

Vi laver deltagerliste med navn og virksomhed til vores arrangementer, som kun er tilgængelig for deltagere og talere. Listen vil blive uploadet i et lukket forum på vores online community. Listerne er fortrolig og må ikke deles.

Netværksmøder

Du har ret til ét gratis prøvemøde i en netværksgruppe. Deltagelse herefter vil kræve betaling, se vores medlemskaber. Betalende medlemmer har fortrinsret til møderne. Vi tager forbehold for fyldte møder, ændringer i programmet, datoer og værter. Skulle du blive forhindret, så giv gerne besked hurtigst muligt, så en anden på ventelisten kan få pladsen.

Hvis der ikke er plads på netværksmødet, vil I få tydelig besked. I kan altid komme på venteliste til mødet, hvilket vi nok skal give besked om.

Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksmøderne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det.

Vi laver deltagerliste med navn og virksomhed til vores netværksmøder, som kun er tilgængelig for medlemmerne. Listen vil blive uploadet i et lukket forum på vores online community. Listerne er fortrolig og må ikke deles.

Generelle betingelser 

Alle priser er i danske kroner og ex. moms, medmindre andet er angivet. Du vil få tilsendt en faktura. Har du særlige hensyn at tage til faktureringen, så kontakt os hurtigst muligt på Info@IntraTeam.dk.

Vi tager altid forbehold for ændringer til vores webinars, netværksmøder og arrangementer, da der kan opstå sygdom eller andre uforudsete ting, som kan ændre i dagsorden og program.

Al viden, herunder deltagerlister, som er erhvervet gennem webinars, netværksmøder, arrangementer osv. hos IntraTeam skal behandles fortroligt medmindre andet er angivet. Viden kan benyttes som inspiration til arbejdet i virksomhederne og organisationerne.