Vilkår og betingelser

Får du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt os endelig på info@IntraTeam.dk.

Vilkår og betingelser afhænger af, hvilken type af aktivitet, du deltager i. Kontakt os på info@IntraTeam.dk, hvis du er i tvivl.

Webinars 

Deltagelse i et webinar kræver, at du køber et webinar-medlemskab. Du kan få en enkelt gratis prøvegang til et webinar. Kontakt os på info@IntraTeam.dk, hvis du ønsker dette.

Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ingen adgang til vores webinars.

Arrangementer (temadage, konferencer, workshops) 

Tilmeldingen er bindende 14 dage før arrangementet. Ved afmelding inden 14 dage før arrangement betales 10% af prisen til administration. OBS: Der kan være andre betingelser på enkelte arrangementer, men det vil fremgå af programsiden.

Konsulenter og leverandører må gerne deltage i arrangementer, men skal bruge dagen med videndeling og ikke direkte salg for øje. Vi har på nogle arrangementer partnere, som er undtaget denne regel.

Vi laver en deltagerliste med navn og virksomhed til vores arrangementer. Listen vil blive uploadet i et lukket forum på vores online community. Listerne er fortrolige og må ikke deles.

Netværksmøder

Du har ret til ét gratis prøvemøde i en netværksgruppe. Deltagelse herefter vil kræve betaling, se vores medlemskaber. Betalende medlemmer har fortrinsret til møderne. Vi tager forbehold for fyldte møder, ændringer i programmet, datoer og værter. Skulle du blive forhindret, så giv besked hurtigst muligt, så en anden kan få pladsen. Hvis der ikke er plads på netværksmødet, vil I få tydelig besked. I kan altid komme på venteliste til mødet, hvilket vi nok skal give besked om.

Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksmøderne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det.

Vi laver deltagerliste med navn og virksomhed til vores netværksmøder. Listen vil blive uploadet i et lukket forum på vores online community. Listerne er fortrolige og må ikke deles.

Generelle betingelser 

Alle priser er i danske kroner og ex. moms, medmindre andet er angivet. Du vil få tilsendt en faktura. Har du særlige hensyn at tage til faktureringen, så kontakt os hurtigst muligt på Info@IntraTeam.dk.

Vi tager altid forbehold for ændringer til vores webinars, netværksmøder og arrangementer, da der kan opstå sygdom eller andre uforudsete ting, som kan ændre i dagsorden og program.

Al viden, herunder deltagerlister, som er erhvervet gennem webinars, netværksmøder, arrangementer osv. skal behandles fortroligt medmindre andet er angivet. Viden kan benyttes som inspiration til arbejdet i virksomhederne og organisationerne.