Employer branding og intern kommunikation hos Naviair

Intern kommunikation
  • 29/05/2024
  • 10:00 to 14:00
  • Naviair - Naviair Allé 1, 2770 Kastrup
Om netværksmødet

Til mødet skal vi høre om employer branding med indlæg fra VELUX. Derudover er der også indlæg om intern kommunikation hos Naviair.

Hvordan får man 850 medarbejdere til at være engagerede og initiativrige medarbejderambassadører? Vi får fornøjelsen af at komme ind bag VELUX’ employee advocacy-indsats, som går under navnet “The Eagle Project.” Enhver kontormedarbejder i VELUX ved, hvad en “eagle” er. Projektet har sågar eget logo og merchandise. Det kræver en indsats at nå dertil, men i VELUX har de prioriteret employee advocacy højt, fordi det:

  • Er i tråd med den inside-out tilgang, som er grundlag for VELUX employer branding indsatsen
  • Er den mest effektive vej til et styrket employer brand
  • Automatisk aktiverer de kanaler, som skaber størst værdi

Et vellykket employee advocacy-program kræver en god infrastruktur, ellers bliver det lange seje træk, driften, for ressourcekrævende. Det har VELUX erfaret. De har også lært af fejl, forkerte retninger og ikke mindst, at man indimellem må “kill your darlings” for at holde fokus på essensen.

Vi kommer også omkring:

  • Hvor giver det bedst mening at starte, og hvor bør fokus ligge?
  • Hvilke kanaler bliver benyttet, og hvad fungerer bedst til hvilket formål?
  • Hvad skal der til for at tiltrække kandidater?

Bliver der tid, vil du også høre om, hvordan employer branding er forankret og struktureret som strategisk enhed, hvordan det strategiske arbejde foregår, og hvad der er vigtigst at holde sig for øje, hvis man skal lykkes med en employer branding strategi.

Mødeværtens indlæg omhandler fokusområderne i 2024 for intern kommunikation i Naviair. Du hører om processen og udfordringer relateret til udvikling af employer branding. Vi skal også dele viden om mødedeltagernes erfaringer, succeser og udfordringer.

Dagsorden

10.00 Velkomst og bordet rundt
11.00 Tema: Employer branding
12.15 Frokost
12.50 Næste møde: Dato, vært og tema
13.00 Intern kommunikation hos Naviair
14.00 Tak for i dag

Gratis prøvemøde

Tilmeld dig nedenfor eller tag fat i mødefacilitator Anette WittenbergAW@IntraTeam.dk eller tlf. +45 2835 1655, hvis du er interesseret i et gratis prøvemøde. Der er kun få ledige pladser til mødet.

OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang til netværket.