Effektiv forandringsledelse med data

Forandringsledelse
  • 21/09/2023
  • 10:00 to 12:00
  • Microsoft Teams
Om netværksmødet

I en verden i konstant forandring er det afgørende at kunne bruge data i forandringsledelse. Ved at forstå og udnytte data kan vi designe forandringsinitiativer, der er effektive, målrettede og bringer os tættere på vores mål.

Vi vil dykke ned i, hvordan vi kan bruge alt fra fokusgrupper og personas til avanceret sprog-baseret AI til at få dybere indsigt i vores brugergrupper. Vi vil se på, hvordan disse oplysninger kan bruges til at skræddersy kommunikation, læring og kampagner for at sikre, at vores budskaber ikke bare bliver hørt, men også forstået og taget til sig.

Vi vil også gennemgå de praktiske aspekter af at arbejde med data, herunder vigtigheden af datakvalitet, fortolkning og governance, samt hvordan man undgår “Big Brother”-fælden og tager hensyn til etik, når man arbejder med data.

Endelig vil vi se på, hvordan vi kan bruge data til at identificere og håndtere ”forandringsudmattelse”, tilpasse vores forandringsinitiativer og vurdere deres effektivitet igennem og efter implementering.

Om oplægsholder
Christian Munch Svendsen har stor erfaring med datadrevet forandringsledelse. Med over et årtis erfaring inden for forandringsledelse i store internationale virksomheder som Vestas, Arla og Norlys, har Christian en dyb forståelse for, hvordan data kan anvendes til at drive og forbedre forandringsprocesser. Han er kendt for sin evne til at kombinere strategisk tænkning med praktiske, resultatorienterede løsninger, og er en dygtig formidler, der formår at gøre komplekse emner tilgængelige og relevante.

Christian glæder sig til at dele sine erfaringer og sin viden om, hvordan man kan bruge data til at drive effektive og meningsfulde forandringer.

Dagsorden

10.00 Velkomst, deltagerpræsentation og videndeling
10.45 Pause
11.00 Tema: Forandringsledelse med data
12.00 Tak for i dag og på gensyn

Gratis prøvemøde

Tilmeld dig nedenfor eller tag fat i mødefacilitator Anette WittenbergAW@IntraTeam.dk eller tlf. +45 2835 1655, hvis du er interesseret i et gratis prøvemøde. Der er kun få ledige pladser til mødet.

OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang til netværket.

Ingen felter fundet.