Forandringer i en kompleks digital virkelighed og template for forandringsledelse

Forandringsledelse
  • 07/12/2023
  • 10:00 to 14:00
  • COWI - Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby
Om netværksmødet

Der er to indlæg på agendaen til dette fysiske netværksmøde. Du kommer til at høre om forandringer i en kompleks digital virkelighed og template for forandringsledelse hos COWI.

Forandringer i en kompleks digital virkelighed

Det bliver stadigt sværere at håndtere problemer og udfordringer i en kompleks digital virkelighed med indviklede setups, forskellige teknologileverandører og kunstig intelligens, som oversvømmer os alle.

I The LEGO Group er en omfattende udvikling skudt i gang på området, hvilket indebærer et væld af ændringer og en kraftig udvidelse af IT-staben. Hvilke konsekvenser er der? Hvilke udfordringer giver det? Hvilke løsningsmuligheder ser vi?

Hør hvordan det er, at stå midt i det hele og arbejdet med at gennemføre forandringerne, og et syn på situationen med den digitale medarbejders øjne. Du får specifikke eksempler på nye processer og projekter, som skal håndteres på tværs af organisationen; naturligvis med fokus på de forandringsmæssige dimensioner.

Template for forandringsledelse hos COWI

Derudover skal vi høre om COWIs template for forandringsledelse på interne udviklingsprojekter og give eksempler fra projekter, hvor den er anvendt.

COWIs template for forandringsledelse på interne udviklingsprojekter indeholder både guides, værktøj og eksempler.

Det er baseret på PROSCI/ADKAR og erfaringer fra tidligere projekter og er tæt knyttet til krav til gevinstrealisering på alle projekter og fungerer som en guide til forandringsprocessen.

Den er netop blevet opdateret, og den helt store forskel til den template, som vi hørte om i januar 2022, er, at den ikke længere er en værktøjskasse eller katalog, men en sammenhængende guide, som viser vejen fra analysen af forandringen over planlægningen til opfølgningen på gevinsterne.

Dagsorden

10.00 Velkomst, deltagerpræsentation og videndeling
11.00 Tema: Forandringsledelse i en kompleks digital virkelighed
12.00 Frokost
12.50 Næste møde og tema
13.00 Template for forandringsledelse hos COWI
14.00 Tak for i dag og på gensyn

Gratis prøvemøde

Tilmeld dig nedenfor eller tag fat i mødefacilitator Anette WittenbergAW@IntraTeam.dk eller tlf. +45 2835 1655, hvis du er interesseret i et gratis prøvemøde. Der er kun få ledige pladser til mødet.

OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang til netværket.

Ingen felter fundet.