Humanize Experience with Artificial Intelligence

Sitecore til eksterne hjemmesider og digital markedsføring
  • 03/10/2023
  • 13:00 to 15:30
  • Microsoft Teams
Om netværksmødet

Deltag i dette online-netværksmøde og hør indlæg om “Humanize Experience with Artificial Intelligence”, hvor Simon Lange fra Pentia SHIFT beriger os med et inspirationsoplæg som vil omhandle AI i relation til Customer Experience. Oplægget vil komme rundt om forskellige temaer og problemstillinger om udnyttelsen af AI til at forbedre CX. Vi kommer omkring temaer som produktivitet, selvbetjening, service udvikling og personalisering. Jeg vil også dele mine erfaringer om, hvordan du som organisation og leder, kan skabe bedre betingelser for håndtere AI til kundernes fordel.

Tag dette med hjem:

  • Inspiration til brug af AI til at fremme din virksomheds kundeoplevelse
  • Indblik i udvalgte use cases
  • Hvordan du kan komme godt i gang med AI

Simon Lange har arbejdet som strategisk designer og digital strategisk konsulent i 20 år. Designet utallige digitale løsning og gennemført flere store digitale og kundecentrerede transformationer i div. virksomheder. Simons fokus har altid været på kundeoplevelsen som forretningsdrivende. Både som udførende UX designer, som leder for CX/design afdelinger og som digital strateg. Centralt er kultur, teknologi og processer – hvordan kan vi levere effektfulde kundeoplevelse som organisation. De sidste 3 år har fokus flyttet sig mod AI. Både håndtering af det åbenlyse potentiale for produktivitetsforbedring, men i høj grad også hvordan vi kan designe nye usete kundeoplevelser. Til daglig rådgiver Simon virksomheder om digitale strategier og transformation, herunder AI anvendelse og forandring.

Sidst, men ikke mindst er der rig mulighed for at få hjælp, sparring og inspiration til dine aktuelle udfordringer med Sitecore og digital markedsføring.

Dagsorden

13.00 Velkomst og siden sidst
13.10 Kort præsentation af hver deltager og aktuelle udfordringer
13.20 Deling af erfaringer, succeser og input til aktuelle udfordringer
13.45 Pause
14.00 Indlæg: Humanize Experience with Artificial Intelligence
15.00 Videndeling og netværk
15.30 Tak for i dag og på gensyn

Gratis prøvemøde

Tilmeld dig nedenfor eller tag fat i mødefacilitator Kurt Kragh SørensenKurt@IntraTeam.dk eller tlf. +45 4018 1655, hvis du er interesseret i et gratis prøvemøde. Der er kun få ledige pladser til mødet.

OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang til netværket.

Ingen felter fundet.