Mogens Skov BuchSalgs- og marketingsassistent

Mogens Skov Buch er vores nyeste kollega og har været hos os siden Januar 2021. I forbindelse med sin uddannelse som markedsføringsøkonom er Mogens i gang med sit praktikforløb hos IntraTeam. Mogens vil sidde som vores nye salgs- og marketingsassistent. Hans hovedfokus vil være på vores netværksgrupper og den daglige tilstedeværelsen på diverse medier. Dette indebærer blandt andet behovsafdækning, kampagneplanlægning og opfølgning på både nye og eksisterende kunder samt diverse kampagner.

Tag endelig fat i Mogens Skov Buch, hvis du har spørgsmål, input eller kommentarer. Han kan kontaktes på mail eller telefon.

Kontaktinformation

+45 70 26 08 01
Mariane Thomsens Gade 6, 8000 Aarhus C

Sociale medier

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail

Vi støtter


Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads direkte i din mailboks. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.