Ted BergPartner i Sverige

Ted Berg har arbejdet for IntraTeam siden august 2009. Han har siden marts 2014 været ansvarlig for vores svenske afdeling Intranätverk. Intranätverk arbejder ligeledes med facilitering af netværksgrupper og arrangementer om den digitale arbejdsplads. Det er emner som intern kommunikation og intranet. Ted Berg er ansvarlig for medlemmer, arrangementer og netværksmøderne i Sverige. Han står ydermere for markedsføringen af vores grupper og arrangementer i Sverige. Er du interesseret i at se, hvad der sker i Sverige, så følg Teds svenske nyhedsbrev. 

Giv endelig Ted et kald eller en mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Kontaktinformation

+46 70 99 60 111

Sociale medier

Vi støtter

Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads direkte i din mailboks. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.